Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Jeg leste den med barnebarn på åtte og ti og her likte alle den. Vi har ikke lest den første fordi vi ikke fikk tak i den, men vi skal prøve igjen. Boka er ikke for de minste, for her er det mye som er trist og vanskelig. Men det er også mye glede og humor. Boka er en hyllest til håpet. Og det er et fint budskap.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det tok litt tid før det gikk opp for meg at dette er oppfølgeren til "Gutten som ble julenissen", men uansett synes jeg ikke denne nådde helt opp. Fortellingen var spennende, men boka ga ikke noe videre julestemning for min del i alle fall. Som fortelling var den god, men som julebok falt den igjennom hos meg og endte derfor på en firer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kjell F TislevollMonica CarlsenAnniken RøilPiippokattaHarald KHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTanteMamieHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathias