Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Tenker på alle dere som var på, eller som er berørt av hendelsene på Utøya og regjeringskvartalet, alltid. Hele Norge har dere i sitt hjerte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Velger å ikke gi terningkast. For det er umulig å gi terningkast på noen sin sorg! Boka rørte meg og ga meg innblikk i utøya-historien fra en annen side enn sånn vi kjenner den gjennom media. Men ingen stor leseopplevelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sterkt! Blir vi ferdige med Utøya noensinne?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har både ønsket og gruet meg til å lese denne boka. Ingenting ved 22. juli rammet meg direkte, allikevel rammet det meg på samme måte som alle andre "uberørte" i Norge; hardt og brutalt og med en grunnleggende sorg. Det eneste jeg har til felles med familien i boka, er at vi bor i samme by. Det er helt sikkert derfor akkurat deres historie har satt seg ekstra fast i meg.
Språkmessig er vel ikke boka skrevet direkte bra. Men innholdsmessig går den rett i hjertet. Alle de fine stundene i oppveksten, skrekken, fortvilelsen og hjelpesløsheten midt i tragedien, og ærligheten om tiden etterpå. Selv om man har lest det meste i media, får man allikevel et dypere innblikk i hvordan dette har vært og er for familien og for mammaen.
Terningkast 5.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbeline