Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ragnhild Eskeland skriver treffende godt og gjenkjennelig om tiden før hun fikk diabetesdiagnosen, følelser, mat, kropp, det å aldri være flink nok, masete foreldre, leger som ikke forstår, senkomplikasjoner. Rett og slett hele pakka. Og selv om historien til Ragnhild er ganske så trist, har hun en komisk måte å se seg selv og diabetesen på, som man bare må beundre. Jeg lo og gråt om hverandre i lesingen av denne. Anbefaler denne boka varmt til alle dere som selv har diabetes, er pårørende, kjenner noen, er helsepersonell eller bare er nysgjerrig på hvordan det er å leve med sykdommen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt beskrevet om forholdet til en syk kropp, og diabetes, som jeg ikke har sett bøker om før. Det vanskelige med å ha en kropp som må reguleres så nøye. Forståelig at det ikke er så lett å være flink hele tida. Skrevet på en måte som gjør den lett å lese, sjøl om det er mye tungt som skjer. Viktig at noen har skrevet om dette.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita Ness