Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Næh. Ideen med å la folk kastes fra et Dungeons & Dragons-spill (her Caverns & Creatures) og inn i verdenen, er god nok. Men det blir veldig omstendelige forklaringer av hva raser, hit points, carisma osv er og hvordan level og terningkast funker. Hvis du ikke vet såpass om rollespill velger du kanskje ikke denne boka i utgangspunktet? Ikke så imponert over innleseren heller. Det er klart det er utfordrende å lage stemmer til kvinner, menn, troll, alver og halvorker, men nei. Så da får jeg bare leve med å ikke vite hvordan det går i de videre bøkene.

Anbefaler Asbjørn Rydlands Vegandi i stedet for denne. Bortsett fra at han skriver om dataspill, er konseptet mye det samme. Bare bedre gjennomført.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemKirsten LundLene AndresenEgil Stangeland