Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Ok krim

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka har en utrolig springende og rotete fortellerstil hvor det ofte er vanskelig å følge med på hvem som tenker eller sier hva, og hvor man befinner seg. Samtidig har forfatteren en politisk agenda; kampen mot pelsdyrnæringen. Det er helt greit, men hun klarte ikke å vekke mitt engasjement på området. Jeg har lest alle Wilma Lind-bøkene til nå, men er ikke sikker på om jeg kommer til å følge denne serien videre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dessverre er ikke boka så god som tidligere utgivelser. Synes boka er "rotet" og rett og slett kjedelig. Den var ikke vanskelig å legge fra seg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit RJarmo LarsenTuridmajaTheaPiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenGrete AastorpLinda Rasten