Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Denne ble veldig rotete for meg, for mye hopping frem og tilbake.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Erika og Oliver blir invitert til å grille hos naboene Tiffany og Vid. De får også ta med seg vennene Sam og Clementine. Sam liker godt Tiffany, og det ser ut til å være gjensidig. Naboen Harry klager som vanlig og håper at det ikke blir for mye bråk. Før de drar på hagefesten, har Erika og Oliver noe viktig de vil snakke med Sam og Clementine om. Det som skjer på hagefesten får store konsekvenser for alle seks deltakerne i ettertid.

Spennende og lettlest historie.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, nei, nei. Dette er ikke en bra bok, hverken språket (oversettelsen), historien, handlingen, fremdriften eller personene klarer å fenge meg på noen som helst måte. Det å hoppe frem og tilbake i tid kan så absolutt være en spennende måte å fortelle noe på, men dette blir altfor mye. Får ikke noe driv i boka, altfor uoversiktlig.
Terningkast 2.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Leste ebok-utgava av denne, og den er skjemmet av svært mange skrivefeil, vet ikke om det samme gjelder papirbøkene.

OK underholdning, men det tar VELDIG lang tid før man får vite hva som skjedde på den omtalte grillfesten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliStig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAva