Viser 1 til 4 av 4 omtaler

I en leilighet i Paris, blir en kvinne funnet død. Alt tyder på selvmord, bortsett fra en slags H, som politiet ikke blir klok på. Like etter dukker symbolet opp i nok en selvmordssak. Fellesnevneren skal vise seg å være en Islandstur ti år tilbake i tid.
Politifullmektig Adamsberg får en vanskelig sak å løse denne gangen.

Det går litt trått noen ganger med alle krumspring og digresjoner. Dette er felles for bøkene, så man må bare godta det.

Bok nr. 8 i serien om Adamsberg og hans brokete team.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Som vanlig er Varges bøker meget underholdende og også veldig innviklede. Det er ikke lett å finne noen morder, men Adamsberg og kollegene hans har sine meget utradisjonelle metoder til å finne frem i jungelen av vitneforhør og mangel på bevis. Det er spennende å følge den røde tråden, samtidig som jeg alltid føler jeg lærer noe i disse bøkene. Denne gangen om Frankrikes historie. Bøkene til Fred Vargas anbefales!

Godt sagt! (3) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettStig TIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrld