Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Aidan Waits er politietterforsker. Han er også i trøbbel. I stedet for å bli suspendert, inngår han en avtale med sjefen sin. Han skal infiltrere Manchesters dopmiljø, mens han offisielt er stemplet som korrupt purk.
Isabelle, 17 år, har rømt hjemmefra, nok en gang. Faren er parlamentsmedlem, og vil ha henne hjem på en diskret måte. Det fungerer heller dårlig, og Waits skjønner etterhvert at Isabelle gjorde rett i rømme.
Samtidig nager en annen sak etaten. For 10 år siden forsvant en annen jente, og de har ennå ikke funnet noen spor. Hun var også involvert i det samme miljøet som Waits nå frekventerer.

Rotete start, veldig mye dop, alkohol og slåssing. Waits er på en måte i samme gate som Harry Hole, men det er ikke det samme drivet i denne boka. Twisten mot slutten dro opp terningkastet, men det ble ingen fulltreffer for min del.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine Louisemay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk Ottersen