Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Anbefaler desse to: Brev til en datter. Alt du bør vite fordi du er jente frå 2018 og Brev til en sønn. 5 fortellinger for livet frå 2020. Kristin M. Hauge har intervjua fem personar, og folk rundt dei fem til kvar av bøkene. Begge bøkene er forma som brev, den første til dottera hennar, og den andre til sonen. Til sist i kvar av bøkene kjem gode råd til ei dotter og til ein son. Dette har blitt til kloke, varme og nyttige bøker, som gav både gjenkjenning og augeopnande leseopplevingar. I tillegg til å lesast som fine portrett av ti interessante menneske, kan boka brukast som grunnlag for gode samtalar med ungdommane våre, men òg til bevisstgjering av oss sjølv. Denne første tykkjer eg er den sterkaste av dei to brev-bøkene. Er det fordi eg er kvinne og dotter sjølv? Eller er utvalet av personar som skal skrive brev eit betre utval. Usikker på svaret, men begge bøkene er uansett vel verd å få med seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken likte jeg godt! Den er godt skrevet og har gode omtaler av flotte kvinner som har bidratt med å gjøre en forskjell! Lærerikt også!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Helen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenKirsten LundBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaLinda NyrudKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Bjørg  Frøysaa