Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Lockhart har med Genuine Fraud igjen tenkt utenfor boksen. Historien er fortalt i revers, der vi starter med slutten og leser oss fremover, altså vi leser oss bakover i tid. Dette får oss stadig til å stille spørsmålene: Hva har skjedd?

Den ukonvensjonelle og direkte fortellerstilen driver deg gjennom fortellingen med en sterk understrøm av spenning. Jeg ville likt å si at den går mot et mektig crescendo, men det blir for deg å dømme. Her er nok meningene delte.

Det er nok absolutt dårlig gjort overfor E. Lockhart å sammenligne Genuine Fraud med We Were Liars (norsk tittel: Vi var løgnere). Ikke bare er plottene totalt forskjellige, men også fortellerstilene skiller seg fra hverandre. Likevel, når man har lest den sistnevnte og elsket den, er det vanskelig å avstå fra å sammenligne de to.

Og da er det nok mange som stiller spørsmålet: Er Genuine Fraud like god som We Were Liars?

Nei, absolutt ikke.

Plottet er så som så og hovedkarakteren vanskelig å få grep på, spenningen er absolutt til stede og E. Lockhart demonstrerer en mesterlig fortellerstil. Les den som en underholdende spenningsroman, gjerne på stranden nå i sommer. La deg rive med, men ikke forvent storhet.

For full anmeldelse, se: Edge of a Word: Genuine Fraud

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kul og spennende bok, har veldig lyst å lese mer av denne forfatteren. Det eneste som er et stort minus var at boka minnet utrolig mye om filmen ´´The talented mr Ripley´´. Forfatteren nevner selv at denne boken har vært en inspirasjon, men uff, det var skuffende. Hadde jeg ikke hørt om den boka/filmen hadde jeg synes det var en skikkelig kul handling og historie. Boka var god, god skrevet, gjennomført hovedperson, men alt for lik filmen nevnt ovenfor.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Altså, makan til genialt! Historien fortelels baklengs og er en blanding av agenthistorie, superheltepos og.... Dickens!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Synnøve H HoelMartinenHilde H  HelsethTrineLivErikJan Erik  OlsenAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitsveinTralteTanteMamieHarald KMarianne KesselMari Nordø LommelunGunillaRufsetufsaIdaBjørn BakkenNeda AlaeiIngunn SHarald AndersenStjernekastLailaSimen "Boktimmy" IngemundsenBirkaBente NogvaIngunn ØvrebøLibraritas vLisbeth Kingsrud KvistenInge KnoffJan Arne NygaardNina J.B.Beathe SolbergBjørg L.Dagfinn JakobsenRuneGroVannflaskeKine Selbekk Ottersen