Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Boken tar deg inn i matens kjemiske verden, men for min del blir boken noe uinteressant, men for en som er forelsket i matlaging eller interessert i de kjemiske prosessene i maten og under matlagingen kan dette være en artig bok. Noen interessante oppdagelser fikk jeg, men ikke så mye mer enn det, og noen finske aner i matveien kommer også fram i boken, med tanke på at jeg selv er halvt finsk, så var akkurat det en liten godbit.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Leseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkentuhamreHarald KTrude JensenKirsten LundReadninggirl30Lars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingEgil StangelandReidun SvensliCathrine Pedersen