Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Boka dreier seg om dataspillenes fenomenologi. Det betyr at et utvalg dataspill-entusiaster forteller hvordan det føles å spille sitt favorittspill. De går glipp av avtaler og slikt, forteller de, og ja vi klasker oss på lårene av gjenkjennelse. Men hvorfor vi egentlig trenger å lese om dette er uklart. Undertegnede relaterer i hvert fall ikke til skribentene, og da er det lite substansielt igjen å hente.

Boka virker heller ikke å være skrevet for de som kjenner spillene fra før, noe de leksikonaktige introene vitner om. "Starcraft er et spill som handler om..." Eller hva med denne, fra faktaboksen til epistelen om CM3: "Fotball: Fotball er en populær ballsport utviklet i England på 1860-tallet. Idretten utøves på en rektangulær bane med ett mål i hver kortende. Spillet foregår mellom to lag, hvert bestående av elleve spillere, hvor formålet er å få ballen inn i motstanderlagets mål" osb. osb.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikKirsten LundEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethBeathe SolbergMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. Martol