Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Det er den varmeste sommeren man kan huske, det kryr av veps, og folk begynner å bli syke uten at noen vet hva sykdommen skyldes. Herbert får øye på en av de syke midt på natten. Han er likblek med røde øyne og blodige fingre! Hva i all verden er i ferd med å skje i Eldsala?

Spennende og lettlest bok. Spenningsdelen er ganske bra, mens delen om hovedpersonens familieproblemer ikke er like bra. Selv om forfatteren beskriver forholdet mellom gutten og bestefaren fint.

Jeg synes kanskje ikke den klarer å holde på spenningen til siste slutt, og det var mange løse tråder som tilfeldigvis ble knyttet sammen på slutten. Men det er ikke sikkert målgruppen for boka vil være enig i denne kritikken!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er vel Kristina Ohlssons fjerde ungdomsroman, alle i skrekk-genren og jeg må si at den havner langt under de første tre. Hun har nye hovedpersoner og nytt tema, men makter ikke å komme i nærheten av spenningen og intensiteten i det tre første. Hun legger opp til at det skal komme flere bøker i denne serien også, men jeg kjenner at jeg ikke ser spesielt frem til det. Få heller flere bøker om Bille, Simona og Aladdin!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeStig TJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn Christin