Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Denne var herlig! <3 Fikk øyeblikkelig lyst til å lage alle rettene i hele boken! :D (Da bør jeg riktignok kjøpe den og ikke låne den på biblioteket) Nydelig presentert - og etter min mening ganske eksotisk. De oppskriftene jeg "kjenner" og har prøvd er nydelige så det lover godt. Likte veldig godt oppbyggingen med en side om selve planten, og så oppskrifter deretter. Som nybegynner (i hagen, ikke i matfatet) kunne jeg nok ha tenkt meg et terningkast på vanskelighetsgrad, jeg erindrer å ha lest at feks hvitløk kan være vanskelig å dyrke, men sto ikke noe om det her. Jeg kjenner også at jeg var litt skeptisk til bildet av koreanderen - den jeg har kjøpt på butikken ligner ikke helt. Men det er små skjønnhetsfeil, i all hovedsak en lekker bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en super bok for oss som er nysgjerrige på, og interesserte i nyttevekster i Norge. Boka tar for seg 51 forskjellige spiselige planter, forteller litt om plantens bruksområder, og gir et par oppskrifter. Inkludert er blant annet rips, dill, rabarbra, solbær, reddiker, og hylleblomst.
Boka er full av smakfulle og delikate bilder, og kan absolutt anbefales.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil