Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Stephen King er tilbake med siste bok i triologien med Det-Ret Bill Hoodges. Denne boken har et raskt og spennende handlingsforløp som gjør at boken er vanskelig å legge fra seg. Flyten i historien er bra og god karakter utvikling. Nå er vi tilbake til slik vi husker historiene til Stephen King; grøsser med en blanding av krim og thriller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Setter denne i krim"hylla" siden jeg gjorde det med forgjengerne, men dette er mer fabelprosa. King finner psyke måter å vri menneskers psyke på som ingen andre. Denne tredje boka i trilogien henger tettere sammen med den første enn det den midterste gjorde og de må absolutt leses i sammenheng. Litt usikker på om jeg synes slutten var for lettvinn, må tenke litt på den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kristina Jernstrøm LyseboKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineStig THilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie StensethKarin BergPi_MesonJarmo LarsenTatiana WesserlingHarald KRuneFride LindsethVidar RingstrømPiippokattaCathrine PedersenBjørg Marit TinholtRisRosOgKlagingIngeborg GBerretMariaBookiacTanteMamieSol Skipnes