Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Roseanne har tilbrakt mesteparten av sitt voksne liv på psykiatrisk sykehus. Nå begynner hun å nærme seg 100 år. Som ung, var hun en av de vakreste jentene i Sligo. Hvor gikk det galt? Det er det legen til Roseanne, William Grene, prøver å finne ut. Journalen til Roseanne er nemlig så og si uleselig, grunnet rotteinvasjon. Dr. Grene skal nemlig finne ut om Roseanne er klar til å komme tilbake til samfunnet. Han har vært Roseannes lege i mange år, men det er først nå han blir ordentlig kjent med den gamle damen. Dette skal endre ham for all fremtid.

Roseanne vokste opp i Vest-Irland på begynnelsen av 1900-tallet, og gjennom hennes notater, kommer borgerkrig, kvinnefiendtlighet og historier om den katolske kirken til overflaten.

Meget interessant om, for meg, ukjente hendelser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseTove Obrestad WøienSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti S