Viser 1 til 4 av 4 omtaler

... og så gikk det bra til slutt. Nusselig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne likte jeg bedre enn den første som jeg fant litt anmasende og usannsynlig. Denne her var mer gjenkjennbar og herlig humoristisk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingrid Winter er ambisiøs og alene, og forsvarer sine meninger og handlinger med intellektuelle tankerekker. Hun befinner seg i en tilværelse som en lett kan kjenne seg igjen i: utfordringer på jobb, i familielivet og i den sosiale omgangskretsen. Situasjonene er bare hakket mer voldsomt enn hva jeg selv har erfart eller observert i virkeligheten, og det er nettopp det som gjør boka god. Denne humorboka er lettlest og gir god underholdning. Perfekt start for min ambisjon om å lese flere bøker etter graviditet, fødsel og nattarbeid med småbarn. Liker begrepene "pitylikes" og "staycay" om hvorvidt likes på FB og andre sosiale medier er styrt av beundring eller av at like-klikkeren synes synd på en.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

John LarsenTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenKirsten LundRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi L