Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Jeg slukte boka på to dager. Det betyr ikke at jeg mener at den er et litterært mesterverk - jeg synes det er mye å plukke på, rent språklig. Han gjentar seg for eksempel en del når han skal skildre omgivelser: eggeplommegul ble blant annet brukt flere ganger, og på en såpass kort bok legger man merke til slikt.

Men boka er gøy å lese. Jeg kjenner meg igjen i tankene til hovedkarakteren, og handlingen drukner ikke i pompøst språk, slik som ofte kan skje. Dette er en rett-på-sak-bok, med ufiltrerte karakterer og en medrivende handling, og det elsker jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit Grønbech