Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Ser at denne er ganske godt likt.
Jeg likte den ikke, var på nippet til å avbryte lesingen flere ganger, men fullførte likevel.
Synes nesten jeg må skrive hvorfor.

Jeg tok den med hjem fra biblioteket på grunn av det (for meg) tiltrekkende omslaget.
Krimkomedie, skulle det være. Jeg gledet meg til en 'humre-og-le-bok' etter å ha lest mye om samlivsbrudd, fattigdom og trasig oppvekst i det siste. Men den innfridde ikke i det hele tatt.

Dårlig humor med overkarikerte, ikke-troverdige karakterer. Overdrevne beskrivelser av antrekk, designmøbler, og måltider som ikke har noe med historien å gjøre. Masse utenomsnakk og direkte vås. Et dårlig krimplott med en lettvint løsning.
Dårlig språk, og usammenhengende verbbøying (preteritum og perfektum om hverandre), sånt irriterer meg når jeg leser. Hvorfor den heter 'Badehuset' spekulerte jeg lenge på, helt til det på slutten dukket opp en død hest i et badehus. Så et par-tre sider av boka handler om dette badehuset. For meg ble det ikke mye feelgood, som jeg håpet.

Jaja, vi har ulik smak (heldigvis), så det er sikkert meg det er noe rart med.
Hvis jeg skal si noe positivt må det være at den var lettlest, så det gikk fort å lese den.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Badehuset" av Olseni og Hansen er en perle av en bok. Det er en kriminalkomedie som virkelig får deg til å dra på smilebåndet. Figurgalleriet er helt fantastisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemine