Viser 1 til 10 av 12 omtaler

Synes det blir for søkt, og lite realistisk. Til tider kjedelig og lite fremdrift også.fåe gi den en snill og svak treer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

17 år gamle Alexander våkner i samme seng som ei jente på fest. Det er bare ett problem, jenta er død. Alexander husker ingenting. Han ringer til faren, journalist Viljar Ravn Gudmundsson. Etterhvert kommer politiet, og Alexander stikker av i farens bil. Det viser seg etterhvert at det i tillegg til alkohol også har vært tilgang på narkotika på festen.

Forfatteren skriver gode historier med et bra språk. Jeg blir fanget inn i historien fra første side.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Like hesblesende, brutal og herlig som den første i trilogien! Ny krimfavoritt for meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka falt i smak hos meg, les min omtale her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte Geir Tangens første krimbok "Mastro" godt og hadde store forventninger til oppfølgeren, hvor også nå handlingen er lagt til min hjemby Haugesund.

Jeg ble dessverre skuffet denne gangen. Lite originalitet og overraskelser, det meste som skjer er veldig forutsigbart. På toppen av alt står de språklige klisjéene i kø, så dette er dessverre ikke ene bok jeg vil anbefale.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt skrevet, en fryd å lese om en rekke av blodige krimhandlinger i velkjente Haugesund. Vanskelig å legge bort boken før den er lest ferdig. Kjøpt e-bok hos ARK.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke på høyde med Maestro. Blir litt for masete og overlesset. Likevel bra partier. Humor og varme (far-sønn).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble veldig lei av metaforene som hyppig ble brukt. Disse er ment for å være morsomme, men når det kommer flere av dem på en og samme side blir en ganske lei. Morsomme til en viss grad, men når de blir brukt så ofte er det bare irriterende og det (i mine øyne) trekker karakteren ned.

Hva synes dere?

Godt sagt! (6) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland Skjeggerud