Viser 1 til 3 av 3 omtaler

En troverdig ungdomsbok med viktig tema. God beskrivelse av den psykiske problemene til hovedpersonen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boka handler om Gabriella. Hun går på folkehøyskole og vil gjerne leve et normalt liv med normale venner. Hun bærer nemlig på hemmeligheter og erfaringer fra tidligere vennskap/forhold som det viser seg at hun må ha hjelp til å bearbeide.
Boka er ganske "mørk" og som så mange andre ungdomsbøker som skrives for tida tar den for seg ganske dystre temaer som selvmord og vold.
Historien drives fram av denne indre spenningen: vil Gabriella finne roen og klare å få sove om nettene.
Jeg syns boka var helt ok. Den er kjapp og lett og lese og den har flere gode skildringer. Man blir glad i Gabriella. Men den skiller seg ikke så godt ut i mengden av bøkene med mer eller mindre samme tematikk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Spennende og viktig fortelling med stort potensiale, men som jeg ikke følte ble formidlet på best mulig måte. Opplever at forfatteren forteller mer enn å vise, og at lite blir overgitt til leseren å tenke eller føle på selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaLinda NyrudKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleAlice NordliLene Andresen