Viser 1 til 6 av 6 omtaler

Skarphedin Olsen og Fredrik Drum. Denne lignet såpass mye på noe jeg har hørt før av samme forfatter, at det ble som en de-ja vu.?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skarphedin Olsen er tilbake! Denne gangen går turen til Hessdalen, fjellbygda i Ålen hvor det gjennom lang tid har blitt observert en rekke underlige og (hittil) uforklarlige lysfenomener. Gert sa at Pergamentet, gjenoppstandelsen av Skarphedin Olsen og Fredric Drumm, definitivt var et engangstilfelle siden Rødsonen skulle være den tiende og siste boken i serien om disse to herrene, men slik ble det ikke.
Budbringeren er en snedig krim i aller beste Skarphedin-stil, og definitivt ikke noe du vil gå glipp av!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er få forfattere som skaper en så stor forventning hos meg som Gert Nygårdshaug. Skarphedin Olsen er en mann etter mitt hjerte, en livsnyter, med få nevroser og andre problemer som krimgenren er så full av. Og han liker jobben sin. At hjembygda mi blir nevnt i denne boka er heller ikke noe minus. Men jeg ble overrasket over sterk språkbruk hos morderen på slutten, disse ordene er ikke vanlig i Østerdalen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Gert leverer som vanlig, trist om dette blir det siste vi får lese om Drum og Skarphedin.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En tradisjoneli Skarphedin Olsen roman.. Veldig spennende på slutten. Liker at han også her "lifler" med kristendommen.. :) Nygårdshaugs holdning til religion merkes godt.. Godt språk og godt fortalt..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenThea