Viser 1 til 7 av 7 omtaler

Å denne likte jeg så godt - merkelig, men nydelig! Ble så glad i personene i denne boka. Dette er en spennende forfatter som jeg må lese mer av.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fascinerende bok - annerledes. Lettlest selv om den også bød på tilstrekkelig motstand.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Veldig gode karakterer. Smith har også evnen til å la situasjonene disse havner i fortelle om tiden de lever i. Dermed føles ikke Brexit som et påklistret påfunn, men noe som har en faktisk påvirkning og en egen kunstnerisk verdi.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bra språk og mange gode beskrivelser. Jeg liker Elisabeth og historiene hennes i nåtid, og samtalene hun og Daniel har fra barndommen hennes. Ellers blir det for mye rot og ikke noe som fenger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Høst. Ali Smith
Denne boka handler om ei ung jente sitt forhold til sin nabo, en eldre mann, i små vinduer i oppveksten - og da får man skrevet inn veldig mye egentlig.
Veldig, veldig godt språk, med mange morsomme nyanser.
Karakterene var spennende, og spenningen mellom dem, og andre spenninger, holdt meg i boka - selv om jeg også kjedet meg litt, her og der.
Forfatteren skal skrive om flere årstider, tre til, og jeg blir nok med henne.

Godt sagt! (4) Varsle Svar
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Elisabeth vokser opp sammen med moren, som skal vise seg å være noe uansvarlig og fordømmende. De blir etterhvert kjent med naboen, Daniel Gluck. Han er godt over åtti, og Elisabeth bare et barn på 8-9 år. De blir gode venner, da moren bruker han som barnevakt både titt og ofte. For det meste går de tur, og snakker om alt mellom himmel og jord.
Som voksen besøker Elisabeth Daniel, som nå er over hundre, men han er på vei mot dødsriket, og sover for det meste.
Av og til får vi være med ham i drømmene, og tilbake til fortiden, men det er Elisabeths historie vi følger mest.
Det hoppes stadig i tid, men det er lett å følge hendelsene. Mye humor, og lekenhet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

kntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette Augustin