Viser 1 til 10 av 10 omtaler

En viktig bok om et tema som stort sett aldri er et tema. Forfatteren skriver ærlig og med glimt i øyet. Det er skikkelig mørkt til tider men allikevel koser jeg meg med boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

For en sterk og tankevekkende bok. En naken og ærlig roman skrevet av en tøff dame,en alvorlig bok hvor også humoren ligger på lur. Flere har en kjent eller kjær med rusproblemer,så denne bør ligge under mange juletrær i år.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Anbefales på det sterkeste! Fantastisk ærlig skrevet av en meget modig og sterk kvinne. En bok som både brukere og pårørende burde få gleden av å lese. Her finnes både humor, tragedie og kjærlighet. Et bedre kinderegg skal du lete lenge etter. Årets julegave!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En rå og ærlig fortelling. Lettlest bok om et tema som opptar mange. Alle som har problemer med rus, eller er glad i en med problemer bør lese denne. Boka gir ingen enkle løsninger, løsningen må en hver finne selv, men boka kan være en inspirasjon til å gjøre noe med problemene. Det er aldri for sent å be om hjelp. Jul og andre høytider er kanskje den verste tida. Både for den rusavhengige og alle rundt. Husk at det er utrolig mange som har de samme problemene, som gjemmer seg i skammen og tror det bare gjelder dem selv. Du er ikke alene. Les denne boka.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er ikke så lett å vurdere nedslagskraften av samtidslitteratur, men jeg er akkurat gammel nok til å ha lest "Christiane F." og "Hard Asfalt" for ca hundre år siden. Selv om det er visse grunnleggende forskjeller, er det vel så mange grunnleggende likheter, og derfor kommer jeg med følgende drøye påstand:

Denne boka er minst like engasjerende, viktig, ærlig og har muligens samme effekt som de tidligere nevnte "oppvekst-gone-bad"-romanene som antakelig er like fremmedgjørende og irrelevant for dagens unge som hockeysveis og Ball-genser.

Denne boka er heller ikke moraliserende eller påtrengende i et forsøk på å fore deg et overhengende budskap som puster deg i nakken - og jeg tror at det er derfor den kan funke bra for mange lesere, uansett bakgrunn eller alder.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg vil på det sterkeste anbefale denne boken.

En ærlig og intelligent skildring av livet til en av Oslos siste bohemer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Fantastisk ærlig og herlig dame

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Bra og viktig bok fra virkeligheten.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Dette er en ærlig, troverdig og åpen bok om et tabubelagt tema. Forfatteren klarer på en god måte å balansere mellom humor og alvor i en personlig skildring uten å oppleves som et dypdykk i personlige traumer. Winge skriver lett, tydelig og underholdende. Historien beskrives ubevepnet og ikke moraliserende. Til tross for at boken ikke oppleves som for følelsesmessig nærgående så beveger den alikevelsterkt. Dette er en viktig, morsom og vond bok som både skaper refleksjon, men også pga sin skrivetekniske form klarer å snike seg hardt inn i mellomgulvet. Boken anbefales på det sterkeste og jeg gleder meg til å lese mer av denne spennende forfatteren.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Britt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine Victoria