Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Denne boken hørte jeg på Storytel og jeg syns at den personen som leste personen ble stressende å høre på, og jeg slet litt med å følge med i handlingen. Jeg tror denne boken kunne ha vært bedre om jeg leste den eller noen andre leste den høyt.

Boken handler om Jack som tidligere har vært marinejeger og som nå jobber undercover, men det endte ikke bra.
Morgan får seg et stort sjokk når hun finner Jack vandrende naken bak huset sitt. Hun får han inn i varmen, men det tar ikke lang tid før fare banker på døren og Morgan og Jack har nødt å komme seg vekk.

Boken er full av action og spenning, det likte jeg. Personene hadde veldig interessante bakgrunnshistorier. Det var ikke alt jeg forsto så godt og jeg likte ikke så godt hvordan vi fikk innsyn i handlingen av forskjellige personer, jeg syns det hoppet litt for mye.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.