Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Har ikke lest noe av Atwood før, havnet tilfeldigvis på denne via bibliotekappen - husker ikke hvorfor. Underholdende om den dog er sprikende, leste nå at den er basert på en føljetong i et tidsskrift, noe som kan forklare den noe springende utviklingen i boka. Usannsynlig? Ja. Morsomt? Ja. Kan ikke tas helt seriøst, kan heller ikke avskrives som kun vås. Ser ut til å være mulig å lese flere Atwood-bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ferdig 25/1-17. Etter å ha avbrutt den 23/12-16, og begynt på nytt 6/1-17. En rar bok med et plott som som ikke engang vil overbevise de mest ihuga fansen. Hvordan dette først har gått som føljetong i et tidsskrift og blitt så populær at hun lager det om til en roman, er en gåte. Jeg har tidligere lest " Oryx og krake" av Atwood, og det synes jeg var en god bok som ga mening i sitt eget univers. Det gjør dessverre ikke denne boka. Synd.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina