Viser 1 til 4 av 4 omtaler

En herlig bok som jeg koste meg med. Veldig originalt skrevet - har ikke lest noe lignende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gavalda skriver så fantastisk varmt og inkluderende om mennesker som har eller som har hatt problemer i livet. Hun ER personene, og det er utrolig lærerikt å få skildringer på en så nær måte. Den anbefales varmt spesielt for mennesker som er i en hjelperolle. Jeg har lest BILLIE tidligere, men dette ble et utrolig nytt, flott møte med Billi og Franck. Jeg storkoste meg, og slutten var like fascinerende denne gangen.
Gavalda har jo et språk som ikke mange er forunt å ta etter. I første del var det kanskje litt mye, men hun fletter humor og varme inn på en så kjempefin måte. Det blir plass til både latter og gråt.
Språket er ganske konservativt nynorsk, men for et bokmålsmenneske som meg, gikk det veldig bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er det 3 noveller som er satt sammen til en bok? Har ikke lest Billie før. Mathilde lengter etter kjærligheten og finner den. Yann må ta et oppgjør med sitt liv. Han tilbringer en kveld med naboen og finner ut hva han må gjøre. Billie og Franck har vært venner siden skolen, begge skilte seg ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie