Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Jeg var veldig spent på hvordan denne triologien kunne ende. Vi følger noen av hovedkarakterene, og heltinnen Amy, samt noen av de andre videreutviklede helterollene i bokserien.

Det som jeg synes var mest skuffende var slutten. Jeg satt igjen med masse spørsmål.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Beste bokserien jeg har lest, uten tvil. Denne siste boken i serien avslutter på en slik måte at jeg får lyst til å gråte over at det ikke er flere bøker.

Bøkene kan være ganske drøye til tider og krever litt tålmodighet. Men det er verdt det. Bøkene (og spesielt denne) er veldig godt skrevet og består av en haug med historier om forskjellige hovedpersoner, som til slutt danner et større bilde og en dypere historie, mens man fortsatt holder seg til det samme temaet. Menneskehetens undergang og seier.

Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaAnne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBente NogvaMarie HolterChristoffer SmedaasLeseberta_23Ingeborg GHilde H HelsethJohn LarsenKirsten LundmgeTine SundalTor-Arne JensenGrete AmundsensomniferumTherese HolmEgil StangelandLars MæhlumHeidi HoltanLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne LiseAndreas BokleserNorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenAnne Helene MoeTove