Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Det er godt å holde en bok skrevet av Inger Harriet Hegstad i hendene igjen. Hun har en helt egen humor og flyt i dialogene. Det sammen med spennende handling gjør at Emma & Johannes er en serie jeg skal følge videre.

Boken tar meg med til Averøya. Et lite sted hvor alle kjenner alle, og hvor det er et mystisk sted i skogen....
Mye drama ligger til bunn her, og Inger Harriet spiller på de sterke menneskelige følelsene. Jeg liker godt hvordan jeg i det ene øyeblikket liker Karen, mens i det andre øyeblikket ikke liker henne. Hun er den som er mest kompleks i serien så langt. Emma er en kunstnersjel og står på terskelen til å bli voksen. Hun er ofte uenig med Karen, og her spiller Inger Harriet på menneskelige følelser mellom mor og datter.
Emmas tante, Augusta, og kunstmaleren er også karakterer som gjør meg nysgjerrig. Jeg ser frem til å få løftet på sløret til deres fortid.

Ser frem til å følge denne serien videre.
Sanne Bramsen er tilbake som illustratør, og det er godt å se at hun fortsatt behersker penselstrøkene til stemningsfulle og vakre illustrasjoner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingvild SMonica CarlsenAlice NordliChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. Martol