Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Etter at Creighton kjøpte plateselskapet til Holly har han risikert sin egen bedrift, men han gir ikke opp uten en kamp selv om det ikke ser lovende ut. Heldigvis er det verdt det.
Holly og Creighton går virkelig inn for å redde forholdet deres og prøver å åpne seg opp for hverandre, noe som ikke alltid er så lett.

Jeg syns alt i boken er så utrolig godt beskrevet, så mange detaljer. Helt spesiell. Så ufattelig mye bedre enn Fifty Shades of Grey. Personene er veldig lett å like, selv om Creighton er litt for dominerende til tider, syns jeg det passer godt inn i fortellingen. Denne boken vil jeg absolutt anbefale om du liker lignende bøker som Fifty Shades of Grey, men ønsker mye mer detaljer.
Boken/bokserien hadde en veldig flott slutt syns jeg.

Dette er første bok i serien, jeg er usikker på hvorfor dem har delt det opp i tre bøker og ikke bare publisert en bok, siden disse bøkene er veldig korte og kunne godt ha vært en stor bok.
Denne bokserien var så underholdende, rørende, morsom og spennende. Jeg har aldri lest noe i nærheten og jeg liker det!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kjell F TislevollHarald KHilde Merete GjessingGodemineEvaBjørn SturødDemeterHilde H HelsethPirelliLars Johann MiljeelmeRaymonLars MæhlumBeathe SolbergEivind  VaksvikKarin BergStig TIvar SandKirsten LundMettekntschjrldLinda NyrudHanne Kvernmo RyeTonje SivertsenBenedicteJan Arne NygaardGrete AastorpGladleserCeciliePiippokattaAkima MontgomeryTine SundalConnieEgil StangelandHelge-Mikal HartvedtMarit HøvdeMonica  SkybakmoenIngunn SStine SevilhaugPia Lise Selnes