Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Etter at Creighton glemte at Holly måtte på musikk turé, er hun skuffet og det lille håpet hun hadde har forsvunnet. Men Creighton gir seg ikke, han kommer og holder Holly med selskap mens hun har konsertene sine. Han hadde virkelig ikke trodd at han kom til å like country musikk, men for tiden virker det som han liker alt med Holly.

Jeg syns alt i boken er så utrolig godt beskrevet, så mange detaljer. Helt spesiell. Så ufattelig mye bedre enn Fifty Shades of Grey. Personene er veldig lett å like, selv om Creighton er litt for dominerende til tider, syns jeg det passer godt inn i fortellingen. Denne boken vil jeg absolutt anbefale om du liker lignende bøker som Fifty Shades of Grey, men ønsker mye mer detaljer.

Dette er andre bok i serien, jeg er usikker på hvorfor dem har delt det opp i tre bøker og ikke bare publisert en bok, siden disse bøkene er veldig korte og kunne godt ha vært en stor bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

somniferumTherese HolmEgil StangelandLars MæhlumHeidi HoltanKirsten LundLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne LiseAndreas BokleserNorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaPiippokattaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenAnne Helene MoeToveAnneWangCathrine PedersenMarenKikkan HaugenAnneIrenelesergretemorCarine OlsrødHarald KAnne Berit GrønbechBård StøreStian AxdalGunn Duaas