Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Boken gir et lite gløtt inn i hvordan makten er fordelt mellom ulike interesser som styrer Norge og hvordan disse forholder seg til hverandre. Selv om boken er noen år gammel, tenker jeg at det som kommer frem fortsatt er relevant. Boken er også et godt eksempel på hvorfor vi trenger regler som gir vern for varslere. Forståelig nok er fremstillingen preget av forfatterens subjektive oppfatning og vurderinger. Dette er forståelig, men jeg tror boken ville blitt bedre om hun hadde klart å holde større distanse til stoffet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skremmende biografi om korrupsjon og sammenblanding av offentlige og private bedrifter. Kritikk av Røkke, advokatfirmaet BAHR og norske politikere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethTor-Arne JensenStig TTone SundlandAnn ChristinPiippokattaVidar RingstrømGunillaRandiAMorten MüllerTorill RevheimMarianne AugustasiljehusmorSynnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEli HagelundBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieIngeborg GHeidi LTorLiljaTanteMamie