Viser 1 til 3 av 3 omtaler

En besnærende bok om kjærlighet, på tvers av død og generasjoner. Suggererende, til tider, litt ensformig i formen og innholdet andre ganger... Hjertet på sånn innimellom, og en del formmessig spennende grep! Ja, og pluss for at den ikke var sentimental!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Medrivane, godt tempo. Gripande, sterkt om død/sorg. Skriv utan kjensler, nøkternt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken brukte jeg en del dager på å fordøye etter lesning. Jeg kvernet frem og tilbake mellom bra og dårlig, men endte opp med å ikke like den så veldig godt.

Historien i seg selv er veldig tiltalende for min del, da jeg synes det er interessant med sykehussettingen + det å lese om en manns opplevelse av å bli eneforsørger. Til tross for min optimisme til å begynne med, ble jeg raskt ganske skuffet. Boken er alt for detaljert etter min smak, og mer som en gjengivelse av alt som har skjedd i løpet av en dag, og mangler dybde og relasjoner. Derfor endte jeg opp med å ikke like den.

En uke etter jeg hadde lest den, så jeg et intervju med forfatteren, og etter å ha lest det skjønner jeg boken mer. Dette er selvopplevd, og dermed kan jeg lettere forstå skrivestilen. Men, det endrer fortsatt ikke min mening om totalintrykket av boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAva