Viser 1 til 2 av 2 omtaler

En veldig koselig og romantisk historie som jeg ikke ville at skulle slutte. .

Livet til tjueto år gamle Sydney faller i grus den dagen hun oppdager at kjæresten er utro med hennes beste venninne. I ren desperasjon flytter hun inn på det ledige rommet i leiligheten til Ridge, den kjekke gitaristen i blokka midt imot. Sydney og Ridge har lenge kommunisert via tekstmeldinger, men Sydney innser snart at Ridge ikke har fortalt den hele og fulle sannheten om seg selv.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En vakker dag er sukkersøt. Den er så søt at du får pels på tennene av å lese den. Alt er så intenst og så viktig og så fantastisk. Og det er så vondt og så godt på en og samme tid. Fjerner vi dette fra historien innser vi at det egentlig skjer veldig lite ellers i historien.

Dette er nok en bok for mange, men den var ikke for meg. De gangene jeg leser romantisk litteratur foretrekker jeg humoren til en god chicklit. Her ble humoren erstattet av drama, og resultatet ble litt for kvalmende søtt for meg. For full anmeldelse, se edgeofaword: En vakker dag.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVannflaskeHanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKoriander