Viser 1 til 1 av 1 omtaler

En virkelig god og enkel bok om bønn. Den er praktisk anlagt, med gode tips og råd til et rikere bønneliv, samtidig som den tar for seg praktiske bønneeksempler fra Bibelen, fra Paulus brev og fra Jesus selv. Jeg selv tok for noen år siden og studerte Paulus bønner og takkeemner, noe jeg plutselig ser at forfatteren her også har gjort, så det gav litt gjenklang.

Videre så er det ikke ofte jeg leser bøker om bønn av mer høykirkelige personer, så jeg var litt spent på hvordan denne kom til å være. Den var positivt sett mer jordnær enn mange andre bøker om bønn, samtidig som den også tar vare på den åndelige siden på en utfyllende, god og bibelsk måte. Forfatteren viser forståelse for de som kanskje sliter litt med bønn, men samtidig kan han være både radikal og utfordrende. Så det er mye bra i denne boken av biskop Michael Baughen, som i skrivende stund har nådd en alder på 91år. Lettlest og god bok som alle troende burde lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ingar hKirsten LundSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitEmil Christiansen