Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Veldig spennende. Jeg var ikke klar over at askorbinsyre hjalp til i brødbaking, men nå vet jeg det. Mye spennende krydder i brødene, og det jeg syntes var mest spennende var "Esekiels brød". I sitatet fra boken står det: "Profeten Esekiel fikk ifølge Det gamle testamentet en brødoppskift direkte av Gud, og spiste bare dette i 390 dager. Brødet skal inneholde alle stoffene som trengs for å overleve. Bønner, linser og hel spelt gir fullverdig protein." Har dessverre ikke rukket å bake noen av brødene da jeg har en laaaang liste med hva jeg skal lage på kjøkkenet. Heldige meg! Det må da være et virkelig luksusproblem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RavnTove Obrestad Wøieningar hG LMarit HåverstadKjell F TislevollIngeborgMorten BolstadChristinaBokToreKirsten LundGrete AastorpThomas KihlmanJørgen NAliceInsaneVibekemgeBerit RTom-Erik FallaHilde VrangsagenTine SundalBritt ElinVidar RingstrømAlice NordliElisabeth SveeMads Leonard HolvikGro Anita MyrvangSynnøve H HoelMarteAud- HelenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudPirelliMorten MüllerGodeminePiippokattaFredrikKjerstiDressmyshelfandrea skogtrø egganEli Hagelund