Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Disse tegneseriene anbefales både den som er glad i tegneserien og den som er glad i Mummi. Jeg gleder meg til å lese flere!
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde aldri lest noe av Tove Jansson før jeg begynte på denne. Jeg falt pladask og jeg lo og lo. Hadde aldri drømt om at disse tegneseriene skulle være så morsomme, men det var de og mer til. Karakterene er fantastiske. Tror kanskje Mummimamma, Mummipappa og Lille My er mine favorittkarakterer i tegnsereieuniverset. Ikke la deg lure, disse tegneseriene passer veldig bra for voksne også, kanskje til og med mer for voksne enn barn. Les og finn det ut!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Man kan fint starte sin reise i Mummidalen med å lese Janssons tegneserier. Likevel kan det hende at tegnseriene passer et mer voksent publikum. Men morsomme saker er det, uten tvil. Anbefales på det sterkeste!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian Axdal