Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Det var med stor forventning jeg tok frem denne med handling fra bohemtiden. Og jeg ble ikke skuffet! Jeg kunne formelig kjenne lukten av absint og terpentin mens jeg leste.

Katrine Wessel-Aas er en debutant innenfor sjangeren, og har på en utsøkt måte fanget essensen i bohemtiden. Miljø og karakterer blir man godt kjent med, og språket er godt å lese.
Jeg kjenner meg igjen i Oda når hun ser noe som gir henne inspirasjon til å leve ut drømmen sin om å lage sine egne kreasjoner. Hun fremstår som en sterk ungjente som vil gjøre alt for at drømmen hennes skal bli virkelig. Dette blir veldig spennende å følge med på, og se hvordan Oda utvikler seg. Hun virker ikke helt klar på hvem som skal få hennes hjerte, så aner et trekantdrama her.

Liker godt vekslingen mellom fattig og rik. Kontrastene i datidens samfunn kommer tydelig frem i boken. Man får små hint om at her kan mange konvensjoner brytes utover i serien. Teater-miljø er bestandig spennende lesning. Her aner man viljesterke karakterer som nok kan tråkke over ganske mange grenser for å oppnå det de vil.

Drama, kjærlighet og hemmeligheter er noen av ingrediensene denne serien har, og jeg venter spent på bok 2

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenHarald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone Sundland