Viser 1 til 10 av 20 omtaler

En helt grei fortsettelse i serien om Lisbeth Salander.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En helt grei bok, men ikke noe mer. Skuffende i forhold til de 3 første om Salander. Det mangler mye både spenning og snert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En fantastisk spennende og underholdende bok. Lagerkrantz skriver veldig bra. Boken bygger opp karakterer fortløpende og troverdig og handlingen er rask og umiddelbar. Anbefales.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mikael Blomkvist og Lisbeth Salander

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

En lang og omstendelig innledning!
Og mens tankene flyr og jeg sliter med konsentrasjonene om bokas første 150 sider, slår det meg at den også er nokså dårlig oversatt. Upresist språk og en del grammatiske feil. Kjenner jo ikke original teksten, men jeg tviler på om kilden er like rufsete.

Likevel, boka kommer seg. Særlig etter hvert som Lisbeths skikkelse får mer plass i hendelsesforløpet. Vi spretter fra den ene "Cliff hanger" til den neste.
Dette trikset med å hoppe fra scene til scene, akkurat når fortellingen er som på sitt mest spennende, har jeg dessuten begrenset sans for. Særlig når det benyttes i så stor grad som i denne boka.
Like fullt, boka vokser godt utover og byr på god spenning som en krim skal gjøre.
Det ligger litt i kortene (les:avslutningen) at det kommer en oppfølger.
Den skal nok leses...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken har en "treg og tidvis kjedelig start", men tar seg opp etterhvert. Dessverre merkes det litt for godt at det er noen andre en Stieg Larsson som skriver om Lisbeth Salander og co. Tankene driver derfor i retning av hvor trist det er at Larsson har forlatt denne verden, og en ikke får lest flere bøker av hans kvalitet. RIP!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ble positivt overasket ove denne, lå ikke mye tilbake for de tre "originalene" Hadde ikke ventet at han ville spinne så tett på den originale tråden, dette var jo en ren fortsettelse av de andre bøkene. Bra skrevet og lesverdig, skal man kritisere noe må det være at den innimellom ble noe omstendelig, og forklarende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En absolutt god bok. Et fint gjensyn med favorittkarakterer.
Boken er god og har et bra driv, men er ikke i nærheten av de tre opprinnelige bøkene. Man har forventninger når karakterene er kjente, og boken mangler en nerve som gjorde de tre første verdig terningkast 6. Hadde dette vært en uavhengig bok uten karakterer man fra før kjente ville den nok fått en femmer, men fordi jeg forventer noe mer får den bare en firer.
(Og den siste setningen kunne han klart seg uten. Herlighet for en irriterende setning.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ran! Med dårlig utfall!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. Martol