Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Boken "Mordet på Aker Brygge" er skrevet av Ingvar Ambjørnsen og er bok nr 10 i Pelle og Proffen serien. Boken handler om Pelle og Proffen som tar imot et oppdrag fra Pia Winger, datter av en av Oslos restaurantkonger. Datteren er bekymret over faren og at hun har grunn til det blir de raskt klar over.

Jeg synes boken var bra, både fordi den er spennende og fordi den er bra skrevet. Boken er veldig bra beskrevet så jeg klarer å se det for meg. Jeg har lest flere av bøkene fra serien og jeg synes alle er veldig bra. Alt i alt er boken veldig bra og anbefales å leses.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Elisabeth SveeVioleta JakobsenlesefolenJan Arne NygaardTralteHeidi HoltanMari BaardsethTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud Husevåg