Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Første boka jeg leser av Jørgen Gunnerud, og det kommer til å bli flere hvis jeg får tak i de foregående. Veldig spennende blanding av kriminalroman og thriller som foregår på vestkysten av Finnmark.

Den pensjonerte lensmannen Magnus Akselsen, han foretrekker å bli kalt Akselsen, blir vekket av at hunden hans klynker og skraper på døra midt på natta, og da han går ut, hører han motordur fra en båt som driver inn mot land. Da han får halt inn båten ser han at det ligger et lik om bord. På samme tid blir niesa til Akselsen meldt savnet og han går motvillig med på å gå tilbake til jobben som lensmann for å prøve å oppklare de to sakene.

Dette er en veldig spennende bok med action så og si hele veien, det er nesten utrolig hvor mye som kan skje på et så lite sted, men underholdende er det. Denne boka er nr. 2 i en serie om lensmann Akselsen og det hadde nok vært en fordel å ha lest den første først.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein