Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Selv om denne boken er på engelsk syns jeg den er ganske lettlest og den er enkel å forstå, noe som er veldig viktig. Jeg brukte lang tid på å lese den for jeg ønsket ikke å lese alt på en gang, for det hadde blitt for mye informasjon for meg på en gang.
Boken er veldig oversiktlig og har så utrolig mye bra informasjon, mye mer enn det jeg forventet. Jeg har brukt den en del, men ønsker å få brukt den mye mer.

Boken har en fin oversikt med de mest vanlige eteriske oljene og litt om hva dem kan brukes til/for. Og dette er veldig nyttig. Boken har også fine tabeller med forskjellige plager og hva olje som passer best for de plagene. Disse tabellene gjør det veldig lett å finne rett olje, og om du har prøvd en olje og ikke syns den passet for deg er det flere du kan prøve som kan hjelpe for det samme.

Denne boken er helt perfekt for seg som ønsker noe mer naturlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken Røil