Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Lotte har vært i bursdag og er på vei hjem da hun hun møter en dame som lufter hunden sin. I hånda har Lotte en rød ballong. Lotte springer inn i skogen, og damen med hunden går den samme veien. Kun en av de kommer levende ut av skogen. Etterhvert oppdages det at hunden har blitt borte. Journalist Mette Minde forsøker å nøste opp i saken i tillegg til politiet.

Lettlest og god historie med godt driv.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Frøken detektiv
(Link til omtale på bloggen min som jeg startet opp et drøyt halvår før jeg oppdaget Bokelskere, derfor legger jeg ut et knippe av de tidligste bokomtalene.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har akkurat avslutta denne boka, som jeg fikk tak i i lydbokversjon, lest av Marit Christensen.

Handlingen foregår i det området jeg bodde til jeg var 11 år. Det var en merkelig opplevelse å farte rundt på barndommens stier - i ei kriminalbok.
Oppleser Christensen var ok, men det trekker sjølsagt ned at hun uttalte de lokale stedsnavna med feil trykk.

Selve boka var kanskje litt langtekkelig og hadde vel mange spenningstopper som ikke riktig fikk sin utløsning.
Kanskje var det mest at det foregikk i et for meg kjent geografisk område som gjorde at jeg holdt ut hele romanen? Jeg trur ikke jeg kommer til å lese de andre bøkene i serien om denne kvinnelige NRK-journalisten som løser mysterium.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

syns boka var kjedelig derfor avslutta jeg den

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KKirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendliesomniferum