Viser 1 til 10 av 12 omtaler

I utgangspunktet et spennende plott, og en absolutt bra krim i så måte. Men her merker jeg at jeg blir irritert over alt for masse personlige problemer for hovedpersonene. Disse har null sammenheng med historien og er bare i veien. Flere av dem er dessuten svært lite troverdige.
F eks han som er bekymret for at han blir seksuelt opphisset av å drepe katter!?!
Dessuten refererer de til tidligere bøker, slik at det er litt vanskelig å skjønne sammenhengen for oss som ikke har lest disse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjempebra. Spennende som bare det. Den beste boka hittil av forfatterne. Leste den på svensk (billige ebøker på bokon.se. Halv pris i forhold til norske e-bøker). Fin blanding av å følge privatlivet til etterforskerne og selve etterforskningen. Fikk en sterk 5-er fra meg

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En foreløpig høydare i serien om Sebastian Bergman. Gleder meg til neste bok! Skikkelig "katt og mus" lek på en mesterlig måte. I tillegg skjer det mye innad i gruppen hos Riksmord. Hører alltid på lydbok - også denne boken med fantastisk god innlevelse av oppleser!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Spenningen tar seg opp utover, men det er jo nesten ingen grenser for hvor grotesk privatlivet til alle disse etterforskerne er. Det gjør at det bikker litt over for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er den 5 boken om Sebastian Bergman og kollegene på Rikspolitikommisjonen. Den forrige, "Den stumme jenta" var skuffende, og relativt langdryg etter min smak. "Ikke bestått" leverer imidlertid så det holder. Kjempespennende fra begynnelse til slutt, og jeg gleder meg allerede til neste bok. Anbefales for krimelskere!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sebastian Bergman er en ufordragelig, forferdelig, sexfiksert, syk, ekkel, mannsjåvinistisk og fantastisk hovedperson at en både elsker og hater ham. Han tar all plass mellom gruppen politietterforskere han jobber med som kriminalpsykolog og profileringsekspert, og det er vanskelig for teamet å jobbe rundt ham. Men det er som han har en «blind spot» for akkurat det. Han gjør akkurat som han vil og skaper både uholdbare situasjoner og fremdrift i etterforskningen. Noen ganger synes jeg nesten det er vanskelig å lese disse bøkene på grunn av Sebastian, men så må en vite hvordan i all verden det skal gå likevel.
(Link til bloggen min, Betraktninger)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er min anmeldelse av "Ikke bestått" (ekstern lenke)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Knall bra bok. Jeg følte at jeg så en serie, jeg levde meg så inn i boken.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingKirsten LundHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_Meson