Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Hva ville du gjort hvis noen fortalte deg at din eksistens var et uhell?

Anton får høre nettopp dette, derfor føler han at må han bli "Meningen" og redde faren fra et trist liv som single. Sammen med bestevenninnen Ine legger de en slagplan for kjærligheten, men veien dit er brolagt med festlige forviklinger.

En uvanlig morsom bok om en vanlig skolehverdag med pinglete armmuskler, altfor store ører og et filosofisk blikk på verden. Liker du David Walliams, Endre Lund Eriksen eller Lars Joachim Grimstad? Da kan denne boka være noe for deg.
Ylva

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hørte denne som lydbok mens jeg gikk tur, det fikk meg nok til å fremstå som litt rar, for jeg gikk mutters alene og lo høyt. Det er sjelden jeg humrer så mye av en bok som denne. Er dette din humor, er Anton Albertsens univers et funn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Utrolig morsom bok

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaHarald KKirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendlie