Viser 1 til 1 av 1 omtaler

En innholdsrik bok om fermentering. Mye forskjellig om surdeigsbaking, kombucha, kefir og fermentering av alle slag. En god utstrakt arm til Berit Nordstrands «Tarmens medisin». Noen oppskrifter var mer nyttige og interessante enn andre, og kanskje litt mye fokus på surdeigsbakst, men en blings av og til kan være greit for helsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

FriskusenAliceInsaneMetteellinoronillePernille GrimelandGro Anita MyrvangEster STonjePirellisveinKikkan HaugenIngeborgMarit MogstadHanne Kvernmo RyeKaramasov11HeidiMarenConnieFarfalleHilde H HelsethCarine OlsrødRufsetufsaJohn LarsenGrete AastorpHelena ELinnKirsten LundNorahMarieVegardsomniferumMarit HåverstadAnne Berit GrønbechAnn ChristinAlice NordliToveTorKjell PEli HagelundHilde Merete Gjessing