Viser 1 til 1 av 1 omtaler

En innholdsrik bok om fermentering. Mye forskjellig om surdeigsbaking, kombucha, kefir og fermentering av alle slag. En god utstrakt arm til Berit Nordstrands «Tarmens medisin». Noen oppskrifter var mer nyttige og interessante enn andre, og kanskje litt mye fokus på surdeigsbakst, men en blings av og til kan være greit for helsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliEmil ChristiansenKjersti STralteMalinn HjortlandPiippokattaTone SundlandLars MæhlumPer LundKirsten LundKathinka HoldenEvaÅsmund ÅdnøyChristofferEileen BørresenEllen E. MartolMarteGrete AastorpJannaChristinaKaren PatriciaLars Johann MiljeSolveigVanja SolemdalGladleserBeathe SolbergsiljehusmorIngeborg GMarianne MMads Leonard HolvikIngvild SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudFindusLeseaaseSynnøve H HoelAlexandra Maria Gressum-KemppiHeidi HoltanTonje-Elisabeth StørkersenOle Jacob OddenesAnne-Stine Ruud Husevåg