Viser 1 til 1 av 1 omtaler

En innholdsrik bok om fermentering. Mye forskjellig om surdeigsbaking, kombucha, kefir og fermentering av alle slag. En god utstrakt arm til Berit Nordstrands «Tarmens medisin». Noen oppskrifter var mer nyttige og interessante enn andre, og kanskje litt mye fokus på surdeigsbakst, men en blings av og til kan være greit for helsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundTine SundalConnieEgil StangelandPiippokattaHarald KHelge-Mikal HartvedtMarit HøvdeMonica  SkybakmoenIngunn SStine SevilhaugPia Lise SelnesCarine OlsrødDolly Duckingar hKarin BergThomas Heie H.IngebjørgV. HulbackMorten BolstadKaren Lovise NordhagenIvar SandsomniferumKarin  JensengretemorTanteMamieAnn ChristinBjørg Marit TinholtKaramasov11Anne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBente NogvaMarie HolterChristoffer SmedaasLeseberta_23Ingeborg GHilde H HelsethJohn LarsenmgeTor-Arne Jensen