Viser 1 til 8 av 8 omtaler

Lydbok. Greit plott, men gav meg ikke så mye. Blir nok en stund til jeg leser noe av han igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den femte og siste boka i Henning Juul serien ble klart den beste. Spennende og drivende fra start til slutt, en pageturner. De fire første er heller ikke dårlige men ikke så bra som den siste. Egentlig synd serien sluttet når forfatteren fikk skikkelig dreis på sakene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har likt de tidligere bøkene, men denne falt fullstendig igjennom. Her ble det altfor mye dialog og tråder som skal nøstes opp, for de som ikke har lest serien må det fortone seg ganske forvirrende. Jeg synes boka var dønn kjedelig og ramlet nesten av.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om sjournalisten Henning som vil oppklare drapet på sonen sin, Jonas.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er nå det gjelder; Henning skal endelig få svarene på hva som skjedde den kvelden Jonas døde. Reisen mot sannheten viser seg igjen som kronglete, farlig, dødelig og smertefull for flere enn Juul. Og når alt håp er ute - hvem er da igjen for å redde den uredde journalisten?

En verdig og spennende avslutning på historien om Henning Juul.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her er min anmeldelse av Banesår (ekstern lenke)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Der de tre første bøkene var glimrende, bærer både den forrige og denne preg av at mange tråder må nøstes opp. Av og til føles løsningene litt for lettvinte, men har du fulgt med på ferden så langt må man lese denne også. Enger er utvilsomt en forfatter med mye å by på og jeg gleder meg til å se om han kan finne tilbake til forteller gleden fra de første bøkene i ett nytt prosjekt

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol Skipnes