Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Det tok ikke mange kapitler før denne hadde dratt meg inn i handlingen. Det er ikke skrevet så mye om denne endringen vårt land hadde. Det er en interessant og spennende vinkling Anne Marie Meyer har lagt på denne serien. Den forteller meg at i denne serien vil jeg få mye kunnskap om denne tiden, og det liker jeg veldig godt! Med andre ord, det er solid research som er gjort, og det skinner i gjennom at Anne Marie vil formidle en bit av Oslos historie.

Man blir godt kjent med karakterer og miljø. Julie er en ung dame som nok vil oppleve mye, og jeg gleder meg til å følge henne på reisen. Man aner også at en del av karakterene har en bagasje og er på leting etter svar eller vil forhindre at noen finner svar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne