Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Denne er for meg en av fjorårets store overraskelser! For her er det så mye mer enn hva baksideteksten røper. Hver gang det kommer ut en ny sitter jeg klistra til den er lest ut. Korte spenningstopper med raske løsninger innimellom det store mysteriet i Jennys egen familie driver serien så godt fremover. Samtidig som man lærer mye om Ålesund og menneskelige relasjoner.
Det er interessant lesing å lese om gjenoppbyggingen av jugend-byen Ålesund. Det er også moro hvordan Elisabeth Hammer drar inn søm i serien. Kan se for meg hvordan Gina sitter og tegner nye plagg.
Jenny opplever mye. Mye dramatikk, men også den store kjærligheten. Bok 10 sluttet selvfølgelig så alt for spennende, så her er det bare å vente i spenning på nr 11!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

SolveigAnn ChristinmgeSilje-Vera Wiik ValeMonica CarlsenCathrine PedersenTonesen81Tove Obrestad WøienKirsten LundPia Lise SelnesMorten MüllerNorahMarenRolf IngemundsengretemorPi_MesonEli HagelundJoannStig TPirelliNikkaHanne Kvernmo RyeLeseberta_23Turid Kalvatn SchøyenGodemineRandiHilde H HelsethWilliam BillisonsiljehusmorCamillaHarald KDemeterEmil ChristiansenReadninggirl30KristofferIngeborgSigrid NygaardNils PharosomniferumAnette S