Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å bruke sommeren på enda en lang trilogi, men da Stephen King twitret dette måtte jeg jo sjekke det ut:

"Niceville and The Homecoming, by Carsten Stroud: crazy-good supernatural/crime/horror epic. Blew me away."

King er ikke bare en av mine favorittforfattere, han har det også med å tipse ivrig om andre forfattere vi bør sjekke. Niceville-trilogien var absolutt ingen skuffelse. Dette er hardkokt sørstatskrim med overnaturlige undertoner, altså ikke helt ulikt det King selv begeistret oss med i sin egen Bill Hodges-trilogi (anbefales!). Denne første delen av trilogien var kanskje den svakeste av de tre. Det tok litt tid å komme inn under huden på alle de merkverdige karakterene i den lille byen Niceville, men det tok seg voldsomt opp i siste halvdel. Den ytre handlingen tar utgangspunkt i et blodig bankran, men samtidig viser det seg at noe langt verre truer den lille byen.

Noe er fryktelig galt i Niceville.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadsiljehusmorAlice NordliLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergDemeterBerit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin Høyland